Over Ons

Wij zijn Nikki’s Erotics, een jonge onderneming gestart in 2023.

Het idee voor onze onderneming is geboren uit een liefde voor en interesse in (stoute) speeltjes die je vaak tussen de lakens van je bed tegenkomt. Wij vinden dat iedereen zijn sexualiteit moet kunnen verkennen. Om te weten te komen wat je echt lekker vind en je tot je hoogste hoogtepunt brengt zul je moeten proberen en expirimenteren.

Dit is waarmee wij je willen helpen. Jou fantasiën, ideeën, fetisjen of gekke kronkels, het zijn allemaal dingen die jou hart sneller laat kloppen. Om jou te helpen deze (onbekende) wateren te bevaren bieden wij een zo groot mogelijk assortiment aan producten zodat jij rustig kunt kijken naar wat jou het meeste aanspreekt.

 

Bij Nikki’s Erotics staan we voor onze producten. Dat betekend dat wij, naarmate wij onszelf meer en meer ontplooien, jou meer informatie willen geven over dat gene wat je koopt. Dit doen wij door zoveel mogelijk blogs te schrijven over het gebruik van onze artikelen. Dit geeft jou meer zekerheid en kennis over hoe je de producten wilt en kunt toepassen in jou seksleven.

Daarnaast zijn wij deze webwinkel gestart vanuit een passie voor de producten. Ons team bestaat uit slechts twee personen. Zie meer over ons team hier onder. Dit betekend dat wij de kosten laag kunnen houden voor jou, en dat is wel zo fijn.

blank

JEFFREY | OWNER @ NIKKI'S

Mijn naam is Jeffrey, mede eigenaar van Nikki’s V.O.F.. Samen met mijn partner zijn wij Nikki’s gestart in 2023. Met een achtergrond van meer dan 15 jaar in de IT voelden mijn partner en ik ons comfortabel genoeg dat wij deze webwinkel tot een succes konden gaan maken. Of dat dit ook daarwerkelijk lukt, dat zal de tijd ons leren.

blank

NICKY | OWNER @ NIKKI'S

Mijn naam is Nicky, mede eigenaar van Nikki’s V.O.F.. Samen met mijn partner zijn wij Nikki’s gestart in 2023. Met mijn 17 jaar retail ervaring leek het ons een mooie stap om een webwinkel te openen in het gene wat wij samen leuk vinden. Met mijn klantervaring hoop ik dat we Nikki’s toegankelijk kunnen maken voor een breed publiek.