Ruilen & Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om uw retourzending snel te laten verlopen verzoeken wij u om het retourformulier volledig in te vullen. Wij zullen hierna contact met u opnemen en u ontvangt van ons  instructies voor de retour zending.

Na het aanmelden van uw product voor retournering heeft u 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze tarieven vind u op de website van uw vervoerder.

Let op bij het retourneren van uw bestelling dat deze aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product is kompleet met alle geleverde toebehoren.
  • Het product is – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en fabrieksverpakking.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden wanneer de verzegeling is verbroken:

  • Sekstoys zoals vibrators, dildo’s, plugs, mastrubators en overige
  • Poppen en torso’s
  • Strapon harnassen
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Wij verzoeken je een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan NikkisErotics kenbaar te maken. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier.

Terugbetalen

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen en beoordeeld.

Retourneren

Om uw retourzending snel te laten verlopen verzoeken wij u om het retourformulier volledig in te vullen. Wij zullen hierna contact met u opnemen en u ontvangt van ons  instructies voor de retour zending. De verzendkosten voor het retourneren van de goederen naar ons adres dient u zelf te voldoen en worden niet door ons vergoed. Het staat u vrij om een vervoerden te vinden die bij u past.

RETOUR FORMULIER